Vloeronderhoud

De vloeren in of (bedrijfs)pand hebben een hoop te verduren. In de loop der tijd krijgen zij te maken met temperatuurverschillen, vocht, vuil, zonlicht, hakken, wielen en nog veel meer. Wanneer vloeren niet regelmatig onderhouden worden , zullen deze snel slijten en/of beschadigd raken. Basiq Group kan op periodieke basis uw vloeren reinigen en behandelen maar ook de vloer schuren en waxen, zodat u zich hier geen zorgen over hoeft te maken. Onze ervaren medewerkers van vloeronderhoud zijn in te schakelen voor diverse vloeren en services:

  • Kunststof vloeren
  • Betonvloeren
  • Tegelvloeren
  • Linoleum vloeren

Reiniging kunststof vloeren

Kunststof vloeren zijn relatief gemakkelijk te onderhouden, maar vragen wel om een specialistische aanpak. De vloeren zijn weliswaar goed beschermd tegen krassen, maar kunnen door gebruik van het verkeerde schoonmaakmiddel wel doffe plekken of strepen krijgen. Basiq Group verwijdert allereerst al het vuil, waarna de ‘vuilvrije’ vloer grondig wordt gereinigd. Na reiniging behandelen we de vloer met een wax, zodat de oorspronkelijk uitstraling weer terug komt.

Reiniging betonvloeren

Betonvloeren zijn zeer robuust, waardoor deze niet snel beschadigd raken. De toplaag van de betonvloer is vaak onderhevig aan slijtage en de vervuiling trekt in deze toplaag, waardoor regelmatig onderhoud en een specialistische reiniging gewenst is. Basiq Group zorgt voor periodiek onderhoud om slijtage te voorkomen, zonder dat de betonvloer hierbij beschadigd raakt.

Reiniging tegelvloeren

Tegelvloeren zijn lastig te onderhouden. Ze worden snel vies en de voegen zijn van poreus materiaal, waar veel vuil in gaat zitten. Met enkel dweilen en vlekken verwijderen komt u er niet. Een gespecialiseerde organisatie als Basiq Group zorgt dat ook voor een periodieke reiniging van al uw tegelvloeren. Hierbij zullen wij niet alleen reinigen, maar ook impregneren en polijsten, voor optimaal resultaat.

Reiniging linoleum vloeren

Linoleum is zeer duurzaam en is samengesteld uit verschillende grondstoffen. Het is een elastische vloersoort, die makkelijk te onderhouden en te reinigen is. Dit betekent echter ook dat niet alles gebruikt kan worden om de vloer te reinigen. Basiq Group hanteert daarom alleen geschikte reinigingsmiddelen en waxen , die periodiek worden ingezet. Hierdoor behoudt de vloer haar ‘natuurlijke’ glans en uitstraling.


Laat ons u overtuigen

En neem contact met ons op