Laat uw vloer schuren en waxen door Basiq Group

De vloer heeft het vaak zwaar te verduren. Een vloer schuren en waxen zorgt ervoor dat uw vloer er weer goed uit gaat zien. In de verloop der tijd krijgt een vloer te maken met vocht, vuil, temperatuurverschillen, vetten en beschadigingen. Al deze factoren dragen eraan bij dat de conditie van uw vloer achteruit gaat. De vloer wordt faal en verliest de uitstraling die het eerst had. Door uw vloer te schuren en waxen kunt u ervoor zorgen dat de vloer weer de oude glans terug krijgt en dat beschadigingen worden verholpen. Basiq Group is een specialist in vloeronderhoud. Voor elk soort vloer hebben wij de beste methodes om uw vloer weer als nieuw uit te laten zien. Wil u meer weten over een vloer schuren en waxen? Leest u dan verder. 

Vloer schuren 

Een vloer schuren zorgt ervoor dat de vloer er weer als nieuw uit gaat zien. In de verloop der tijd kan een vloer beschadigen. Door de vloer te schuren kunnen deze beschadigingen weggewerkt worden. Het bovenste laagje van de vloer wordt er namelijk licht vanaf geschuurd, waardoor de oppervlakkige beschadigingen weggewerkt worden. Dit heeft as groot voordeel dat het niet meer nodig is om direct een nieuwe vloer te laten leggen. U verlengt de levensduur van uw huidige vloer. Een vloer schuren en waxen kan dus geld besparen doordat u de grote uitgaven van een nieuwe vloer leggen bespaard. 

Een vloer schuren kan op veel soorten vloeren worden toegepast. Vaak wordt deze methode gebruikt voor het opruwen van betonvloeren en het herstellen van houten vloeren. Ook bij natuursteen kan schuren worden toegepast. Men spreekt hier vaak eerder van polijsten. Na het schuren kan een vloer waxen worden toegepast. 

Vloer waxen

Een vloer waxen wordt gedaan nadat de vloer geschuurd is. Door uw vloer te waxen zorgt u ervoor dat de vloer weer een mooie glans krijgt. Ook kan het waxen ervoor zorgen dat de vloer beter beschermd wordt. Er zijn namelijk diverse waxmiddelen die de vloer een beschermende laag kunnen geven. Ook kunt u er voor kiezen om de vloer te laten impregneren. Op deze manier krijgt vocht geen kans om in de vloer te trekken. Dit bevorderd de levensduur van uw vloer. Zo blijkt dat een vloer schuren en waxen uw vloer weer als nieuw laat lijken en het de levensduur van uw vloer verlengt. Door een vloer te schuren en waxen binnen een bepaalde perioden, kunt u gemakkelijk geld besparen doordat de vloer langer mee gaat. 

Laat uw vloer schuren en waxen

Basiq Group is gespecialiseerd in een vloer schuren en waxen. Wij weten precies wat de beste aanpak is voor uw vloer. Hierdoor voorkomen wij schade aan uw vloer en laten wij uw vloer weer opnieuw stralen. Ook kan er met een vloer waxen voor worden gezorgd dat uw vloer beter beschermd is tegen vuil en vocht. Wilt u meer weten over een vloer schuren en waxen of wilt u direct weten wat wij voor u en uw vloer kunnen betekenen? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op en wij helpen u graag verder. 


Laat ons u overtuigen

En neem contact met ons op