Terras reinigen

Een terras is een belangrijk onderdeel van de tuin of bedrijfsterrein. Het terras reinigen is goed om periodiek te laten doen. Voor het terras van uw woning is het fijn dat uw terras het gehele jaar er verzorgt uitziet en voor uw bedrijfsterrein is het terras een visitekaartje, dit is het eerste wat de bezoeker ziet van uw bedrijf. Voor beide gevallen is het dus goed om het terras te laten reinigen door professionals. Basiq Group is ervaren is een terras schoonmaken en weet precies wat de beste aanpak is voor uw terras. Wij leggen u hier graag uit wat uw terras laten reinigen voor voordelen kan bieden. 

Onze werkwijze voor een terras reinigen

Een terras reinigen is voor ons een routine klus. Met behulp van onze moderne apparatuur kunnen wij zelfs het meest vervuilde terras reinigen. Zelfs kauwgom, vetten en olie kunnen wij moeiteloos weg halen. Terrastegels reinigen vraagt per terras een andere aanpak. Elk soort steen moet namelijk anders gereinigd worden. Voordat wij het terras schoonmaken, bekijken wij eerst wat de beste manier is om uw terras te reinigen. 

Vervolgens wordt uw terras eerst aangeveegd. Het terras reinigen wordt vervolgens gedaan door het schoon te spuiten. Afhankelijk van het soort steen en vuil gekozen voor een harde of zachte straal en eventueel wordt er gewerkt met schoonmaakmiddelen, indien het terras dit aankan. De terrastegels reinigen is door deze aanpak niet schadelijk. Uw terras blijft hierdoor van goede kwaliteit en de tegels worden niet aangetast. 

Terras reinigen: preventief 

Het terras reinigen kan ook uit preventie gedaan worden. Voornamelijk voor terrastegels reinigen die gevoelig zijn voor aanslag of aantasting, wordt dit vaak gedaan. Sommige terrastegels zijn namelijk erg gevoelig en kunnen snel groen uitslaan. Andere tegels kunnen slecht tegen hardnekkig vuil. Het hardnekkige vuil kan dan blijvende vlekken achterlaten op de tegels. Uw terras reinigen kan dus ook preventief werken tegen schade aan uw terrastegels. Uw terras laten reinigen door Basiq Group kan schade aan uw terras voorkomen. 

Terras laten reinigen door Basiq Group

Basiq Group is ervaren in een terras reinigen. Er zijn veel grote bedrijven en gemeentes die hun terras laten reinigen door ons. Dit is begrijpelijk, want een terras schoonmaken is een vervelende en tijdrovende taak. Toch is het voor het behoud van uw terras van belang dat het regelmatig wordt gereinigd. Ook geeft het uw terrein of tuin weer een frisse uitstraling. Dit geeft een warmer welkom aan bezoekers. 

Door de aanpak die Basiq Group hanteert, is uw terrastegels reinigen een klus die snel geklaard is, zo ondervindt ook weinig overlast van onze werkzaamheden. Het terras reinigen is dus een taak die wij u graag uit handen nemen. U kunt ons altijd benaderen voor meer informatie over een terras schoonmaken. Ook kunt u ons direct benaderen om een afspraak te maken.


Laat ons u overtuigen

En neem contact met ons op