Reinigen van Tankstations

Het tankstation anno nu heeft de reiziger veel te bieden: van uitgebreide shops met food corners tot ruime sanitaire voorzieningen. Assortiment, service en uitstraling zijn uw visitekaartje. Hygiëne is daarbij een doorslaggevende factor. Immers, daar waar het schoon en verzorgd is komt de klant graag nog eens terug.

Basiq Group is tot de tanden uitgerust om tankstations te reinigen in Nederland en België.

We beschikken over een uitgebreide vloot waarmee alle soorten werk uitgevoerd kan worden. Voor de reinigingswerkzaamheden hebben we een ruim aanbod aan hogedrukwagens. Een uitgebreid arsenaal aan spuit- en freeskoppen zorgt ervoor dat we altijd op een optimale manier kunnen reinigen. Basiq Group reinigt uw tankstation van top tot teen:

  • Vloeren
  • Luifels
  • Boeiboorden
  • Gevelbekleding
  • Reclameborden

Reguliere én periodieke schoonmaak

Basiq Group beschikt over een dynamisch en multi-inzetbaar team, die voor uiteenlopende projecten zijn in te schakelen. Alhoewel wij van mening zijn dat een periodieke schoonmaak de beste oplossing is voor al uw ruimtes - zo ook voor tankstations - kunt u bij ons voor beide opties kiezen. Wilt u uw tankstation slechts eenmalig grondig schoon laten maken, of wilt u dat ons team eens per maand de handen uit de mouwen steekt? Het is allemaal mogelijk! Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!


Laat ons u overtuigen

En neem contact met ons op