Reguliere schoonmaak

Of u nu een bedrijf runt, een pand moet onderhouden, of gewoon thuis de tijd niet hebt schoon te maken; er is reguliere schoonmaak nodig in het pand. Wanneer er geen reguliere schoonmaak plaatsvindt, kunnen er zeer negatieve gevolgen ontstaan op verschillende vlakken. Wanneer het gaat om bedrijfspanden is dit zeker het geval, omdat er een verantwoordelijk is vanuit de werkgever om de werkomstandigheden voor de werknemers goed te houden. Dit betekent niet dat hygiëne in huishoudens minder belangrijk is. Schakel direct Basiq Group in om gegarandeerd voor een zeer scherpe prijs een zeer schone omgeving te hebben dankzij reguliere schoonmaak!

Negatieve gevolgen ontbreken reguliere schoonmaak

Er zijn talloze negatieve gevolgen van het uitblijven van reguliere schoonmaak. Een voorbeeld hiervan is dat er viezigheid op de grond en interieur blijft liggen wat de uitstraling van de ruimte verpest. Een andere mogelijkheid is dat mensen verkouden of zelfs ziek worden.

Bedrijfspanden

Als werkgever heeft u hierin de verantwoordelijkheid om de werkomstandigheden te verbeteren en de gezondheid te waarborgen. Wanneer er veel stof ligt kunnen werknemers sneller ziek worden. Daarnaast leidt een niet-gereinigde werkomgeving tot ontevreden personeel, wat u uiteindelijk veel meer geld kost dan het inschakelen van een schoonmaakbedrijf dat reguliere schoonmaak voor zijn rekening neemt.

Hygiëne in huishoudens

In de meeste huishoudens is het niet ongebruikelijk om regulier schoon te maken. Het is echter wel nodig dat dit grondig gebeurt en er geen plekken overgeslagen worden. Een schoonmaakbedrijf zoals Basiq Group kan uitkomst bieden wanneer er niet genoeg mogelijkheden zijn of motivatie is om het huis goed schoon te houden. U bent het aan uzelf, uw partner en kinderen verschuldigd om een gezonde en schone leefomgeving te creëren.

Toepassingen reguliere schoonmaak door Basiq Group

Basiq Group staat direct voor u klaar om uw bedrijfspand of woning compleet te reinigen. U zult altijd op werk of thuis komen door de verschillende geavanceerde toepassingen van schoonmaakmethoden waar Basiq Group gebruik van maakt. Neem direct contact op om erachter te komen wat dit schoonmaakbedrijf voor u kan betekenen!


Laat ons u helpen

En neem contact met ons op