Basiq Group: Professioneel ramen wassen

Basiq Group is beschikbaar voor ramen wassen voor zowel bedrijven als particulieren. Glas trekt stof en vetten aan. Hierdoor kunnen de ramen faal worden en neemt het zicht door de ruiten af. Basiq Group kan professioneel ramen wassen aanbieden. Glasbewassing wordt vaak gedaan met normaal kraanwater. Bij Basiq Group gebruiken wij speciaal water waar geen mineralen meer in zitten, Osmosewater. Hierdoor zijn er geen sterke chemicaliën nodig. De ramen reinigen met Osmosewater zorgt er ook voor dat er geen strepen achterblijven. Hierdoor kunnen wij altijd topkwaliteit bieden. Wil u meer informatie over ramen laten wassen door Basiq Group? Leest u dan verder.

Ramen wassen door Basiq Group

Het voordeel van een professioneel ramen wassen is dat u zichzelf veel tijd en moeite bespaard. Ook zorgt het voor veiligheid. Veel ramen zitten namelijk op grote hoogte. Het team van Basiq Group beschikt over modern apparatuur waardoor de ramen op grote hoogte gemakkelijk bereikt kunnen worden. Dit kan bij zowel particulieren al bij bedrijven gedaan worden. 

Daarnaast bieden wij garantie op de kwaliteit van glasbewassing. Wij kunnen u dit garanderen doordat wij een gespecialiseerd team klaar hebben staan om uw ramen te reinigen. Het team heeft al jaren ervaring met ramen wassen. Ook maken wij gebruik van speciaal water, dit water komt niet direct uit de kraan. Het water dat wij gebruiken is vrij van mineralen. Hierdoor is het niet nodig om sterke chemicaliën te gebruiken die uw kozijnen of de ruiten kunnen aantasten. Ook zorgt dit ervoor dat wij altijd streeploos ramen wassen. Dit is het voordeel van professioneel ramen wassen. 

Daarom kiest u voor professioneel ramen wassen door Basiq Group

U heeft al eerder kunnen lezen dat Basiq Group zich richt op de kwaliteit van ramen wassen en dat wij dit bereiken door te werken met ervaren vakmensen. Ook doordat wij speciaal water gebruiken kunnen wij de kwaliteit blijven garanderen. Dit is waas Basiq Group voor staat. Naast de kwaliteit bieden wij u nog meer:

  • Snelle service met glasbewassing
  • Professioneel ramen wassen voor bedrijven en particulieren
  • Milieuvriendelijk ramen reinigen
  • Eenmalig of op contractbasis

Basiq Group: ramen wassen en meer diensten op grote hoogte

Basiq Group kan u veel werk uit handen nemen door uw ramen te wassen. Ook werken wij op een veilige manier waardoor wij gemakkelijk bij hoge ramen kunnen komen. Naast dat wij professioneel ramen wassen, bieden wij ook andere diensten aan die op grote hoogte uitgevoerd moeten worden. Zo zijn wij zeer ervaren in dakpannen schoonmaken, zonnepanelen reinigen en mos verwijderen van daken. Wilt u meer informatie over onze diensten of direct contact opnemen om uw ramen te reinigen? Geen probleem, neem direct contact met ons op en wij helpen u graag verder.


Laat ons u helpen

En neem contact met ons op