Zonnepaneel reiniging Moergestel

De meeste zonnepanelen worden verkocht als onderhoudsvrij. Ondanks de speciale coating die aangebracht is op de panelen zorgen, stof, uitlaatgassen, vogelpoep en regen voor vervuiling op de zonnepanelen. Hierdoor kan een flink rendementsverlies optreden dat kan oplopen tot wel 7% op jaarbasis. Zonder professionele reiniging kan dit zelfs oplopen tot ruim 20% rendementsverlies binnen 3 jaar tijd.

 

Dit probleem is heel simpel op te lossen door uw zonnepanelen jaarlijks te laten reinigen door Basiq Cleaning. Met gebruik van hoogwerkers zijn vrijwel al uw zonnepanelen bereikbaar. Wij reinigen uw zonnepanelen met milieuvriendelijk en mineraalvrij osmosewater, waardoor uw panelen weer optimaal functioneren.

 

Voordelen van het jaarlijks reinigen van zonnepanelen:

  • Maximaal rendement
  • Minder kans op ingebrand vuil (hotspots)
  • Het op tijd signaleren van eventuele schade aan de panelen

 

De reinigingskosten verdienen zichzelf terug vanaf 1% rendementsverlies

Reinigen van verdampers Poeldijk

Verdampers of luchtkoelers raken vervuild door allerlei schimmels, vetten en stof. Door vervuiling van de verdamper kunnen er vele problemen optreden.

Door regelmatig uw verdampers te laten reinigen voorkomt u deze problemen. Het bevordert de bedrijfshygiëne, bespaart energiekosten en verlengt de levensduur. Basiq Cleaning demonteert, reinigt & desinfecteert installaties in goed overleg met de opdrachtgever, zodat de bedrijfsvoering geen hinder ondervindt van de werkzaamheden.

Glasbewassing Breda

Schone ramen verhogen niet alleen de uitstraling van uw gebouw, regelmatig gewassen glas verlengt ook de levensduur van uw ramen en kozijnen. Doordat vuil geen kans krijgt om in te slijten zijn uw ramen makkelijker te reinigen (zonder agressieve reinigingsmiddelen en/of -methoden) en is de kans op schade aanzienlijk kleiner.

Diverse factoren zijn van invloed op de onderhoudsbehoefte van het glas in uw gebouw. Denk hierbij aan de architectuur, de geografische ligging en het gebouwgebruik. Om onze dienstverlening maximaal aan te laten sluiten bij de onderhoudsbehoefte van het glas in uw gebouw, gaan we eerst met u in gesprek en inventariseren uw gebouw(en).

Afgelopen periode zijn onze medewerkers hard aan het werk geweest om de gebouwen van Breda University of Applied Sciences schoon op te leveren.

 

Droogijsstralen / stalen met droog ijs

Droogijsstralen is het stralen met gecomprimeerde CO2 (koolstofdioxide). Stralen met droogijs wordt ook wel koudijsstralen genoemd. Door middel van perslucht worden de droogijs korrels tegen de oppervlakte gestraald. Als de droogijs korrel de oppervlakte raakt veranderd deze weer in CO2 gas. De vervuiling wordt los geslagen terwijl de oppervlakte onbeschadigd blijft.

De drie fasen van droogijsstralen:

1. Inslageffect:

Droogijs korrels worden tegen de oppervlakte gestraald. Er ontstaat een grote kinetische energieoverdracht op de oppervlakte.

2.Thermoshock:

Door het temperatuurverschil tussen de oppervlakte en de droogijs korrels (-80°C) ontstaan er micro scheurtjes in de vervuiling. Waardoor de vervuiling bros wordt en komt los komt.

3. Micro-explosie:

Ten slotte raken de droogijs korrels de oppervlakte en worden deze weer CO2-gas. Als gevolg van de inslag ontstaat er een volume vergroting van 800 keer. De vervuiling wordt daarom los geslagen van de oppervlakte.

Monument reiniging Oisterwijk

In opdracht van de gemeente Oisterwijk hebben wij met alle zorgvuldigheid dit herdenkingsmonument ”in vrede gelukkig leven” gereinigd.

sommige objecten kunnen niet zomaar gereinigd worden, die vereisen een specialistische aanpak door professionals. Basiq Group uit Oisterwijk kan zich door jarenlange ervaring in het reinigen van bijzondere objecten als kunstwerken, monumenten, boten, koelcellen en zwembaden met recht een expert in specialistische reiniging noemen.

 

Renovatie zwembad

In samen werking met Kleijn Coatings hebben wij Het Spartelbadje in Barendrecht opgeknapt zodat deze er weer jaren tegenaan kan.

 

Voor het aanbrengen van de nieuwe zwembadcoating is het van belang dat de oude laag zoveel mogelijk wordt verwijderd voor een optimale hechting bij het aanbrengen van een nieuwe laag.

 

Buitenschilderwerk woning Moergestel

Goede bescherming is een prominente functie van buitenschilderwerk, maar het oog wil natuurlijk ook wat. Wilt u een positieve indruk achterlaten op uw visite, buren en voorbijgangers? Dan zijn afgebladderde verf, scheuren in uw schilderwerk of verkleurde onderdelen uit den boze.

Een buitenschilder voorziet uw woning weer van een perfecte schilderlaag waardoor uw huis een ware transformatie ondergaat.

 

 

Dak reiniging en coaten Moergestel

Coatingtechnieken worden veelal toegepast wanneer het oppervlak niet meer gereinigd kan worden of wanneer de bestaande toplaag zijn functie heeft verloren. Bij deze woning in Moergestel hebben wij het dak gereinigd waarna we het dak daarna voorzien hebben van een coating waardoor het er weer jaren tegenaan kan.

De bewoners waren zeer tevreden en kunnen weer een aantal jaren genieten van hun woning.

Specialistische reiniging kerk Tilburg

Geen enkele klus is te klein! Voor de Fontys Hogeschool in Tilburg hebben wij dit mooie object mogen reinigen.

Sommige objecten kunnen niet zomaar gereinigd worden, die vereisen een specialistische aanpak door professionals. Basiq Group kan zich door jarenlange ervaring in het reinigen van bijzondere objecten als kunstwerken, monumenten, boten, koelcellen en zwembaden met recht een expert in specialistische reiniging noemen.

Wilt u een specialist in reiniging inschakelen om uw installaties, systemen, constructies of ruimtes grondig schoon te maken? Basiq Group helpt u graag verder.

Luifel reiniging Roermond

Voor het reinigen van u markiezen of luifel bent u bij Basiq Group aan het juiste adres. Door weersinvloeden van buiten heeft het doek vaak veel te voorduren in de loop der jaren. Basiq Group zorg voor een optimaal reinigings resultaat en beschermd het doek weer opnieuw d.m.v. impregneren, hierdoor is het doek weer waterdicht en vuil afstotend.

Het doek wat wij hier hebben gereinigd was al een aantal jaar niet gereinigd en behandeld, door onze vakkundige mensen en werkwijze kan het doek er weer jaren tegenaan.