Calamiteit Tilburg opruimen glas scherven

Basiq Group neemt u een stuk zorg uit handen door na calamiteiten het puin voor u te ruimen en de boel voor zover mogelijk weer fris op te leveren. Reiniging na calamiteiten is niet zomaar iets, dit moet absoluut overgelaten worden aan professionals. Onze mensen zijn op dit soort omstandigheden getraind en voldoen aan alle veiligheidsvoorschriften.

Is er nood aan de man? Basiq Group komt met spoed naar u toe!

Zandstralen gevel Oisterwijk

Basiq Group biedt gevelreiniging aan voor elke vervuilde gevel, of uw gevel nu bestaat uit glas, hout, steen of kunststof. Voor elk soort vervuiling op uw gevel heeft Basiq Group een passende oplossing. Na een gevelreiniging van Basiq Group kan uw gevel er gegarandeerd weer jaren tegenaan.

 

Bij deze woning hebben wij eerst het voegwerk uitgehakt, de gevel gezandstraald en vervolgens geïmpregneerd zodat de gevel weer jaren lang beschermd is tegen weersinvloeden en vervuiling.

Reinigen straatwerk Roermond

Voor Basiq Group is geen klus teveel. Met behulp van onze moderne apparatuur krijgen we kauwgom, vet en zelfs olie van uw gemeentelijke grond af. Het reinigen van straatwerk geeft een enorme positieve impuls aan de uitstraling van een locatie.

Straatwerk reinigen vraagt om een periodieke aanpak. Om een echt schone uitstraling te hebben, moet vuil eens in de zoveel tijd grondig worden verwijderd. Basiq Group werkt dan ook op periodieke basis, vanuit vaste afspraken.

Calamiteit Vlaardingen verwijderen Hydrauliek olie

Calamiteiten zijn voor gedupeerden onverwachte situaties die vaak met emoties gepaard gaan. Of het nu gaat om brand-, roet – of stormschade, wateroverlast, een explosie of inbraak, Basiq Group komt direct in actie. Onze dienstverlening is hierop ingesteld en wij zijn 24/7 voor u beschikbaar.

Bij deze calamiteit is er een hydrauliek slang geklapt waardoor de gevels van de woningen waren bevuild.

Bekijk onze diensten voor meer informatie.

Tankstation reinigen v. Riel Tilburg

Het reinigen van tankstations behoort tot één van de specialistische reinigingswerkzaamheden die Basiq Group uitvoert. Zo ook hier bij M.J. van Riel te Tilburg. Wij zorgen ervoor dat de tankplaats hier op locatie periodiek gereinigd word zodat de tankplaats weer schoon en vetvrij is.

Bekijk onze diensten voor meer informatie.

Reinigen zonnepanelen

Ook in het reinigen van zonnepanelen is Basiq Group de beste partij om voor te kiezen. Bij deze klant in Loon op Zand zorgen wij er onder andere  4 keer per jaar voor dat de zonnepanelen weer schoon zijn zodat het rendement van de zonnepanelen weer optimaal is.

Bekijk onze diensten voor meer informatie.

VvE Tilburg (reinigen trappenhuizen)

Voor verschillende Verenigingen van Eigenaren (VvE) in Nederland staan wij klaar om de bewoners weer te laten genieten van een mooie, schone en veilige woonomgeving. Hier in Tilburg zijn wij om de 2 weken bezig om hiervoor te zorgen.

Bekijk onze diensten voor meer informatie.

 

 

Vastgoedbeheer Nederland

Als makelaar, woningcorporatie of vastgoedbeheerder wilt u graag dat uw panden schoon blijven van zowel binnen- als buitenkant en goed worden onderhouden. Daar helpt Basiq Group u graag bij. Zo ook hier in ‘s Hertogenbosch.

Bekijk onze diensten voor meer informatie.

Vloeronderhoud

De vloeren in of (bedrijfs)pand hebben een hoop te verduren. In de loop der tijd krijgen zij te maken met temperatuurverschillen, vocht, vuil, zonlicht, hakken, wielen en nog veel meer. Wanneer vloeren niet regelmatig onderhouden worden , zullen deze snel slijten en/of beschadigd raken. Basiq Group kan op periodieke basis uw vloeren reinigen en behandelen, zodat u zich hier geen zorgen over hoeft te maken. Zo ook hier op het Centraal Station van Amsterdam.

Bekijk onze diensten voor meer informatie.

Aanbrengen vloer coating (Spectrum Breda)

Coatingtechnieken worden veelal toegepast wanneer het oppervlak niet meer gereinigd kan worden of wanneer de bestaande toplaag zijn functie heeft verloren. Dit geldt ook voor onbehandelde oppervlakken, ‘open zuigende’ en ‘niet zuigende’ oppervlakken. Basiq Group werkt met kwalitatief hoogwaardige coating, waarbij het soort coating afhangt van de functie. Bij Spectrum in Breda hebben wij de vloer voorzien van een hoogwaardige epoxy coating zodat de vloer weer jaren mee kan.

Bekijk onze diensten voor meer informatie.