Glasbewassing Breda

Schone ramen verhogen niet alleen de uitstraling van uw gebouw, regelmatig gewassen glas verlengt ook de levensduur van uw ramen en kozijnen. Doordat vuil geen kans krijgt om in te slijten zijn uw ramen makkelijker te reinigen (zonder agressieve reinigingsmiddelen en/of -methoden) en is de kans op schade aanzienlijk kleiner.

Diverse factoren zijn van invloed op de onderhoudsbehoefte van het glas in uw gebouw. Denk hierbij aan de architectuur, de geografische ligging en het gebouwgebruik. Om onze dienstverlening maximaal aan te laten sluiten bij de onderhoudsbehoefte van het glas in uw gebouw, gaan we eerst met u in gesprek en inventariseren uw gebouw(en).

Afgelopen periode zijn onze medewerkers hard aan het werk geweest om de gebouwen van Breda University of Applied Sciences schoon op te leveren.

 

Droogijsstralen / stalen met droog ijs

Droogijsstralen is het stralen met gecomprimeerde CO2 (koolstofdioxide). Stralen met droogijs wordt ook wel koudijsstralen genoemd. Door middel van perslucht worden de droogijs korrels tegen de oppervlakte gestraald. Als de droogijs korrel de oppervlakte raakt veranderd deze weer in CO2 gas. De vervuiling wordt los geslagen terwijl de oppervlakte onbeschadigd blijft.

De drie fasen van droogijsstralen:

1. Inslageffect:

Droogijs korrels worden tegen de oppervlakte gestraald. Er ontstaat een grote kinetische energieoverdracht op de oppervlakte.

2.Thermoshock:

Door het temperatuurverschil tussen de oppervlakte en de droogijs korrels (-80°C) ontstaan er micro scheurtjes in de vervuiling. Waardoor de vervuiling bros wordt en komt los komt.

3. Micro-explosie:

Ten slotte raken de droogijs korrels de oppervlakte en worden deze weer CO2-gas. Als gevolg van de inslag ontstaat er een volume vergroting van 800 keer. De vervuiling wordt daarom los geslagen van de oppervlakte.

Monument reiniging Oisterwijk

In opdracht van de gemeente Oisterwijk hebben wij met alle zorgvuldigheid dit herdenkingsmonument ”in vrede gelukkig leven” gereinigd.

sommige objecten kunnen niet zomaar gereinigd worden, die vereisen een specialistische aanpak door professionals. Basiq Group uit Oisterwijk kan zich door jarenlange ervaring in het reinigen van bijzondere objecten als kunstwerken, monumenten, boten, koelcellen en zwembaden met recht een expert in specialistische reiniging noemen.

 

Renovatie zwembad

In samen werking met Kleijn Coatings hebben wij Het Spartelbadje in Barendrecht opgeknapt zodat deze er weer jaren tegenaan kan.

 

Voor het aanbrengen van de nieuwe zwembadcoating is het van belang dat de oude laag zoveel mogelijk wordt verwijderd voor een optimale hechting bij het aanbrengen van een nieuwe laag.

 

Buitenschilderwerk woning Moergestel

Goede bescherming is een prominente functie van buitenschilderwerk, maar het oog wil natuurlijk ook wat. Wilt u een positieve indruk achterlaten op uw visite, buren en voorbijgangers? Dan zijn afgebladderde verf, scheuren in uw schilderwerk of verkleurde onderdelen uit den boze.

Een buitenschilder voorziet uw woning weer van een perfecte schilderlaag waardoor uw huis een ware transformatie ondergaat.

 

 

Dak reiniging en coaten Moergestel

Coatingtechnieken worden veelal toegepast wanneer het oppervlak niet meer gereinigd kan worden of wanneer de bestaande toplaag zijn functie heeft verloren. Bij deze woning in Moergestel hebben wij het dak gereinigd waarna we het dak daarna voorzien hebben van een coating waardoor het er weer jaren tegenaan kan.

De bewoners waren zeer tevreden en kunnen weer een aantal jaren genieten van hun woning.

Specialistische reiniging kerk Tilburg

Geen enkele klus is te klein! Voor de Fontys Hogeschool in Tilburg hebben wij dit mooie object mogen reinigen.

Sommige objecten kunnen niet zomaar gereinigd worden, die vereisen een specialistische aanpak door professionals. Basiq Group kan zich door jarenlange ervaring in het reinigen van bijzondere objecten als kunstwerken, monumenten, boten, koelcellen en zwembaden met recht een expert in specialistische reiniging noemen.

Wilt u een specialist in reiniging inschakelen om uw installaties, systemen, constructies of ruimtes grondig schoon te maken? Basiq Group helpt u graag verder.

Luifel reiniging Roermond

Voor het reinigen van u markiezen of luifel bent u bij Basiq Group aan het juiste adres. Door weersinvloeden van buiten heeft het doek vaak veel te voorduren in de loop der jaren. Basiq Group zorg voor een optimaal reinigings resultaat en beschermd het doek weer opnieuw d.m.v. impregneren, hierdoor is het doek weer waterdicht en vuil afstotend.

Het doek wat wij hier hebben gereinigd was al een aantal jaar niet gereinigd en behandeld, door onze vakkundige mensen en werkwijze kan het doek er weer jaren tegenaan.

Graffiti verwijderen Oisterwijk

Wanneer uw pand of muren besmeurd zijn door graffiti, dan wilt u hier natuurlijk zo snel mogelijk vanaf. Een reinigingsbedrijf zoals Basiq Group kan ingeschakeld worden om ervoor te zorgen dat dit op de meest effectieve wijze wordt gedaan.

In Oisterwijk hebben wij deze graffiti verwijderd van de muren. Daarna is er een anti-graffiti coating over aangebracht zodat de graffiti makkelijk te verwijderen is mocht het nogmaals worden aangebracht in de toekomst.

Bekijk onze diensten voor meer informatie.

Dak reiniging Moergestel

Een goed uitziend, schoon dak zorgt niet alleen voor een professionele uitstraling van uw woning, complex of bedrijfspand. Het draagt namelijk ook bij aan de staat van de constructie. In Moergestel heeft Basiq Group dit dak gereinigd en opnieuw geïmpregneerd zodat het weer jaren is beschermd tegen weersinvloeden en vuil van buitenaf.

Bekijk de diensten voor meer informatie.