Over ons

Basiq Group is een gespecialiseerd en flexibel reinigingsbedrijf gevestigd in Breda, Oisterwijk, Echt, Hoogeveen en Amsterdam. Wij bieden bedrijven en instellingen een totaalpakket aan reinigingsdiensten. Van gevelreiniging en impregnering tot aan schoonmaakdiensten bij calamiteiten.

Flexibel inzetbaar

Ons gemotiveerde team van reinigingsprofessionals staat 24/7 voor u klaar om al uw reinigingswerkzaamheden uit te voeren. Wij leveren veel schoonmaakdiensten in de directe omgeving van Tilburg, Den Bosch, Breda en Eindhoven maar ook in de rest van Nederland. Gezien onze ligging zijn wij ook werkzaam in België.

 


 

 


 

Gunstige Tarieven

Kwaliteit maar dan wel voor een scherpe prijs. Dat is het motto van Basiq Group. Door onze efficiënte manier van werken kunnen wij al onze reinigingsdiensten tegen zeer gunstige tarieven aanbieden.  Dit alles maakt Basiq Group tot uw specialist in industriële reiniging!

Foto van Roy

Roy

Heessels

Als eigenaar van Basiq Group zorg ik ervoor dat alle afspraken nagekomen worden en de kwaliteit van onze dienstverlening hoog blijft!

Foto van Marina van Kempen

Marina van Kempen

Ik loop al een tijdje mee binnen Basiq Group en ben verantwoordelijk voor het financiële en administratieve gedeelte voor vestiging Breda. Ook het ''moederen'' wordt door het team als een van mijn taken gezien 🙂

Foto van Mara van Dijk

Mara van Dijk

Sinds kort ben ik werkzaam binnen het team van Basiq Cleaning, mijn werkzaamheden vinden voornamelijk plaats op vestiging Breda. Hier neem ik een stukje planning en administratie op mij en alle bijkomende taken die hierbij horen.

Foto van Mariska van Kempen

Mariska van Kempen

Onlangs ben ik gestart binnen een nieuwe functie verspreid over vestiging Oisterwijk en de wasstraat in Echt. Zowel het financiële als het administratieve gedeelte vallen onder mijn taken. Ook neem ik een stukje planning en P&O waar.