Opleveringschoonmaak

Bij het bouwen van een pand, is een bouwbedrijf verantwoordelijk voor het bouw gedeelte, niet voor de opleveringsschoonmaak. De bouw brengt veel stof en viezigheid met zich mee. Het pand kan op deze manier niet gepresenteerd worden aan de klant. Dat betekent dat er een schoonmaakbedrijf voor de opleveringsschoonmaak ingeschakeld moet worden. Het reinigen wordt gedaan door in eerste instantie veegwerk te doen. Daarnaast is er vaak een cementsluier aanwezig die verwijderd dient te worden en moeten smerige ruiten gereinigd worden, zonder deze te beschadigen. Basiq Group staat met een team voor u klaar om dit snel en betaalbaar uit te voeren!

Veegwerk als start

De eerste werkzaamheid die komt kijken bij de opleveringsschoonmaak is het verwijderen van de grovere stukken vuil, stof en zand. Dit wordt gedaan door met speciale materialen de vloer te vegen. De vloer blijft zo in nieuwstaat, maar wordt gereinigd zodat hij glanzend schoon is. Wanneer dit het geval is kan de volgende stap van de opleveringsschoonmaak ingezet worden.

Cementsluier schoonmaken

U bent misschien wel bekend met een cementsluier. Na het maken van een vloer, kunnen er kringen achterblijven van het gedroogde cement. Dit heeft als gevolg dat de vloer niet meer mooi is. Ook op muren kan dit achterblijven. Het is van belang hier snel bij te zijn met de opleveringsschoonmaak, omdat de kringen anders blijven staan.

Ruiten veilig reinigen

Ruiten, daar zit ook veel viezigheid en stof op. Dit kan in de opleveringsschoonmaak gereinigd worden met speciaal demiwater, wat de viezigheid scheidt van het glas, zonder schade te creëren. Ook is hier het voordeel van dat de opleveringsschoonmaak zonder chemische materialen kan gebeuren.

Feilloze en betaalbare opleveringsschoonmaak

U kunt uw pand zelf proberen schoon te maken, maar een opleveringsschoonmaak wordt alleen echt feilloos gedaan door een schoonmaakbedrijf als Basiq Group. Met veel ervaring met de reiniging van net opgeleverde panden, kunt u ervan op aan dat het in nieuwstaat blijft en perfect gepresenteerd kan worden na een vlotte en betaalbare opleveringsschoonmaak!


Laat ons u helpen

En neem contact met ons op