Industriële reiniging

Wilt u een specialist in industriële reiniging inschakelen om uw installaties, systemen, constructies of ruimtes grondig schoon te maken? Basiq Group helpt u graag verder.

Tijdens de industriële schoonmaak maken wij gebruik van de nieuwste reinigingstechnieken, gebruiken we professionele reinigingsapparatuur en producten om elke opdracht tot een goed einde te brengen. Ons team van goed opgeleide reinigingsspecialisten heeft de knowhow in huis om voor elk situatie een passende oplossing te vinden. Nieuwsgierig geworden? Lees hieronder verder over de mogelijkheden betreft industriële reiniging.

Industriële reiniging staalconstructies en productieruimtes

Staalconstructies en productieruimtes krijgen snel met een flinke vuilophoping te maken. Dit soort ruimtes worden door de gedane werkzaamheden snel vuil, wat door het personeel zelf niet bij te houden is. Om ervoor te zorgen dat deze staalconstructies en productieruimtes goed schoon blijven zodat uw industriële diensten nog steeds uitgevoerd kunnen worden, staat Basiq Group klaar voor industriële schoonmaak. Wij bieden een aanpak voor industriële reiniging op maat, waarbij wordt gekeken wanneer de ruimtes op periodieke wijze onderhouden kunnen worden, zodat er tussen verschillende ploegen door gewerkt kan worden en de productiestilstand wordt geminimaliseerd.

Industriële reiniging gastanks en silo’s

Basiq Group is ook in te schakelen voor de industriële reiniging en renovatie van diverse tanks (zoals opslagtanks of gastanks) en silo’s. De tanks worden voor de industriële reiniging eerst geïnspecteerd op eventuele gebreken zoals lekkages, roestvorming of andere beschadigingen die consequenties hebben voor het behoud van de tanks en omgeving.  Na de inspectie bepalen we het plan van aanpak en passen we de behandeling toe die gewenst is. Denk hierbij aan:

  • Inwendig en uitwendig reinigen tanks;
  • Reinigen constructie of platforms rondom tanks;
  • Verwijderen roestvorming ;
  • Schilderen tanks;
  • Verwijderen stickers / plaatsen van nieuwe stickers.

Opruwen beton

De eisen die tegenwoordig gesteld worden in de bouwsector liggen dermate hoog, waardoor opdrachtnemers alle risico’s uitsluiten om eventuele claims in de toekomst te voorkomen. Voor betonvloeren en betonelementen is het noodzakelijk om deze voor de werkelijke applicatie te behandelen, zodat er een goede hechting van het te verwerken materiaal ontstaat. Basiq Group anticipeert hierop en zorgt ervoor dat de ondergrond gereinigd , geschuurd en ontvet wordt.

Reinigingstechnieken

Elke opdracht is anders!  Bij Basiq Group kunt u terecht voor al uw reinigingsvraagstukken. Denk hierbij onder andere aan:

  • Stoomreinigen
  • Zandstralen
  • Schuren/frezen
  • lijmresten verwijderen

Benieuwd naar de mogelijkheden bij Basiq Group omtrent industriële reiniging? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden door te nemen!


Laat ons u overtuigen

En neem contact met ons op