Graffiti verwijderen

Wanneer uw pand besmeurd is door graffiti, dan wilt u hier natuurlijk zo snel mogelijk vanaf. Een reinigingsbedrijf zoals Basiq Group moet ingeschakeld worden om ervoor te zorgen dat de graffiti te verwijderen op de meest effectieve wijze wordt gedaan. Om ervoor te zorgen dat dit daadwerkelijk goed gebeurd zijn er verschillende methoden die toepasbaar zijn:

  • Stoomreiniging
  • Chemische reinigingsmiddelen
  • Stralen

Elke techniek heeft een betere toepassing op verschillende materialen. Schakel direct Basiq Group in voor een advies op maat en een passend aanbod!

Graffiti verwijderen door stoomreiniging

De muur die besmeurd is met graffiti wordt met kokend heet water onder hoge druk bespoten. Door de temperatuur van het water lost de graffiti op in het water. Door het uitblijven van chemische reinigingsmiddelen en alleen het gebruik van water, is dit een van de meest groene manier om afscheid te nemen van die vervelende graffiti.

Chemische reiniging

Reinigingsmiddel is gemakkelijk gezegd de meest effectieve manier om van veel soorten graffiti af te komen. De meeste soorten verf laten zich namelijk makkelijk verwijderen door reinigingsmiddelen. De chemische reinigingsmiddelen zijn echter zeer slecht voor het milieu. Doorgaans wordt deze methode hoe dan ook uit de weg gegaan door Basiq Group, maar áls er gebruik wordt gemaakt van reinigingsmiddelen, dan zijn dit biologisch afbreekbare middelen. Vooral op gladde en geschilderde oppervlakken komt dit toch wel van pas, omdat andere methoden mogelijk beschadiging veroorzaken.

Stralen

Reiniging door stralen houdt in dat er een mengsel van water met stralingsmiddel op de graffiti wordt gespoten. Dit komt in zowel harde, zandachtige vorm, maar ook in zachtere varianten die geschikter zijn voor kwetsbaarder materiaal. Door met hoge snelheid dit mengsel tegen de ondergrond te blazen, wordt ervoor gezorgd dat de graffiti met beleid wordt verwijderd.

Anti graffiti coating aanbrengen

Na het reinigen van de gevel is het mogelijk om een anti graffiti coating aan te brengen. Dit zorgt ervoor dat gevels langdurig schoon en mooi blijven. Bij Basiq Group kunnen we op bijna elke muur de anti graffiti coating aanbrengen. Deze coating zorgt ervoor dat de muren voortaan sneller schoongemaakt kunnen worden.

Waar of wat er in uw omgeving ook door graffiti is besmeurd, reinigingsbedrijf Basiq Group heeft hoe dan ook een passende oplossing om de graffiti te verwijderen. Neem direct contact op voor een advies op maat om de buitenmuur schoon te maken!

graffiti verwijderen


Laat ons u overtuigen

En neem contact met ons op