Glasbewassing

Er zijn verschillende methoden om aan glasbewassing te doen. Er is enerzijds de traditionele methode, maar aan de andere kant is er de steeds vaker gebruikte tuckerpole systematiek voor glasbewassing. Deze laatste wordt bij de meeste professionele schoonmaakbedrijven gebruikt om glazen te wassen. Er wordt in dit geval gebruik gemaakt van speciaal osmose water. Wilt u zeker zijn dat uw glazen brandschoon zijn, zonder dat er schadelijke chemicaliën worden gebruikt in het proces, dan zit u bij Basiq Group goed!

Traditionele glasbewassing

Het bewassen van glas op de traditionele manier wordt doorgaans nog gedaan als budget optie voor bedrijven. Het nadeel van deze methode is echter dat er vervuilende chemicaliën worden gebruikt bij het glazen wassen. Daarnaast kunnen de ruiten van uw pand beschadigd worden, omdat hier hard water wordt gebruikt.

Truckerpole systeem

Het truckerpole system is dus niet zonder reden geïntroduceerd in de wereld van glasbewassing. Op de traditionele wijze was er namelijk een man op een trap nodig om hogere gebouwen te wassen. Dit gevaar is geweken door het de implementeren van de uitschuifbare en mechanisch reinigende borstels van de truckerpole systemen. Bij deze vorm van glasbewassing wordt tevens geen gebruik gemaakt van schadelijke stoffen en chemicaliën.

Osmose water

Osmose water is gedemineraliseerd water, wat inhoudt dat er de mogelijkheid is dat er geen schadelijke stoffen meer in het water zitten. Dit is perfect voor glasbewassing, omdat er geen mogelijkheid meer is dat het glas hierdoor beschadigd raakt. Sterker nog, het is niet meer nodig om chemicaliën en zeep te gebruiken. Een keuze voor Basiq Group is een keuze voor een maatschappelijk verantwoorde glasbewassing met Osmose water!

Schadevrije glasbewassing door Basiq Group

Ben er zeker van dat de glasbewassing van uw pand goed, snel, betaalbaar én verantwoord gebeurt. Met moderne methoden én ervaren krachten in dienst, is Basiq Group de beste optie om het glas van uw pand schoon te houden! Neem contact op met Basiq Group en laat onze specialisten uw ramen wassen.


Laat ons u helpen

En neem contact met ons op