Gevelreiniging

Door jarenlange blootstelling aan extreme weersinvloeden verliest uw woning of bedrijfspand zijn verzorgde uitstraling. Naast dat gevelreiniging de uitstraling verbetert draagt gevel reinigen en onderhoud ook bij aan de levensduur van uw woning of bedrijfspand. Schade aan uw gevel kan als er geen actie ondernomen wordt, resulteren in grote schade aan uw gevel en de muren binnen het gebouw. Het is van belang dat uw buitengevel vochtwerend is. Als er vocht wordt doorgelaten dan kan dat zorgen voor schade binnen uw gebouw. Gevel reiniging biedt de beste oplossing! Om schade aan uw gevel te voorkomen is het verstandig om na gevelreiniging de gevel te laten impregneren. Hierdoor zorgt u ervoor dat er geen water meer door de muur wordt opgenomen of wordt doorgelaten. Zie de pagina impregneren/hydrofoberen.

Manieren gevel reinigen

Basiq Group biedt diverse gevelreinigingsmethodes, om iedere gevel schoon te krijgen. Denk hierbij onder andere aan:

Frisse uitstraling door gevel reiniging

Dankzij de gevelreiniging van Basiq Group krijgt uw woning of bedrijfspand weer de frisse uitstraling die het verdient, zonder hierbij het voegwerk of de omgeving te beschadigen. Onze medewerkers beschikken over de kennis en nodige certificaten om iedere klus veilig tot een goed einde te brengen. Zowel bedrijven als particulieren en Horeca instellingen kunnen voor een gevelreiniging bij Basiq Group terecht.

Voor iedere gevel

Basiq Group biedt gevelreiniging aan voor elke vervuilde gevel, of uw gevel nu bestaat uit glas, hout, steen of kunststof. Voor elk soort vervuiling op uw gevel heeft Basiq Group een passende oplossing. Na een gevelreiniging van Basiq Group kan uw gevel er gegarandeerd weer jaren tegenaan.

Kortom, gevelreiniging of gevelrenovatie kan de uitstraling, levensduur en waarde van uw woning of bedrijfspand verhogen. Bent u benieuwd geworden wat gevelreiniging door Basiq Group voor uw bedrijf kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en kom erachter wat wij voor u kunnen doen.


Laat ons u overtuigen

En neem contact met ons op