Dakreiniging

Een goed uitziend, schoon dak zorgt niet alleen voor een professionele uitstraling van uw woning, complex of bedrijfspand. Het draagt namelijk ook bij aan de staat van de constructie. Dit krijg je eenvoudig door dakreiniging. Een schoon, goed bijgehouden dak gaat langer mee en de kans is minder groot dar het slachtoffer zal worden van lekkages en andere calamiteiten. Basiq Group reinigt zowel vlakke als hellende daken. Elk dak is anders opgebouwd en bestaat uit diverse materialen, waardoor de aanpak per dak verschilt.

Denk hierbij aan:

  • Stalen daken
  • Dakbedekking
  • Dakpannen
  • Lichtstraten

Basiq Group heeft de knowhow in huis om elk type dak weer in top conditie te krijgen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken, of lees hieronder verder.

Stalen daken

Wanneer u uw stalen dak- en gevelbeplating op frequente basis laat reinigen, verlengt u de levensduur van uw bedrijfspand. Randomstandigheden als omgevingsfactoren en weersinvloeden zorgen dat de beplating vuil wordt en de coating wordt aangetast. Hierdoor kan de coating onthechten, of kan er zelfs corrosie ontstaan. Basiq Group reinigt uw stalen daken op periodieke basis, waardoor deze aanzienlijk langer meegaat en er geen onnodige beschadigingen ontstaan.

Lichtstraten

Ook lichtstraten kunnen na verloop van tijd worden aangetast wanneer deze niet goed worden gereinigd. Hierdoor zal hun functie verzwakken en zal de lichtcapaciteit afnemen door vuilaanhechting en -ophoping. Basiq Group zorgt voor een grondige reiniging van uw lichtstraten, waardoor de lichtstraten weer in volle glorie zullen schijnen.

Dakpannen reinigen

Dakpannen zijn een gevoelig slachtoffer voor weersomstandigheden en krijgen dan ook een hoop te verduren. Wanneer de reiniging van de dakpannen niet goed wordt bijgehouden ontstaan er vaak mos ophopingen met het gevolg dat er tijdens vorst periodes barsten ontstaan in de pan met alle gevolgen van dien. Om te voorkomen dat dakpannen beschadigd raken, is het dan ook zaak om de dakpannen grondig te laten reinigen, het mos verwijderen van het dak, alsmede te laten impregneren en/of coaten. Basiq Group zal u hier volledig in bijstaan.

Reinigen dakbedekking

Basiq Group staat u bij in elke vorm van dakreiniging. Hierdoor kunnen wij u bijstaan in het reinigen van iedere vorm van dakbedekking. Zit er mos, algen of andersoortig vuil op uw dakpannen, singels of golfplaten en wilt u dit grondig schoon laten maken? Basiq Group staat u hierin bij. Benieuwd naar de mogelijkheden bij onze organisatie omtrent dakreiniging? Neem direct contact met ons op en bespreek de mogelijkheden met één van onze specialisten.


Laat ons u overtuigen

En neem contact met ons op