Bouwoplevering

Bij de bouw of renovatie van een pand, wordt er niet altijd rekening gehouden met het feit dat het pand enorm vies wordt, wat niet geaccepteerd is bij de bouwoplevering. De reiniging is voor het oog misschien wel het belangrijkste onderdeel van de bouwoplevering. De zaken die worden aangepakt bij de opleveringschoonmaak voor een pand zijn: het verwijderen van bouwstoffen, reinigen van vloeren en het ontdoen van cementsluiers, verfresten én kitresten verwijderen. Zodoende is het pand volledig gereinigd, bewoonbaar en klaar voor de bouwoplevering.

Verwijdering van bouwstoffen

Bouwstoffen worden als eerste weggehaald om de bouwoplevering succesvol te kunnen doen. Dit wordt gedaan door al het stof van vloeren muren en uit richels te verwijderen. Zodoende wordt ook het meeste stof uit de lucht snel genoeg verwijderd. De bouwoplevering kan hierna echter nog niet gedaan worden.

Verwijderen cementsluier

Waarschijnlijk is er namelijk een cementsluier aanwezig die ook verwijderd dient te worden voor de bouwoplevering. Dit zijn lijnen die op de vloer en soms muren blijven staan van waar de bewerking ervan is gestopt en hoe het opgedroogd is. Dit moet zo spoedig mogelijk gedaan worden, omdat de cementsluier anders definitief zichtbaar blijft. Dat is slechts de een na laatste stap om de bouwoplevering te kunnen doen.

Zonder verf- en kitresten klaar voor de bouwoplevering

Verf- en kitresten zijn na het bouwen of renoveren van een pand onvermijdelijk. Maar, de bouwoplevering van een pand kan niet gedaan worden mét deze resten. Basiq Group is een schoonmaakbedrijf dat met veel expertise, ervaring en juiste methoden feilloos al deze resten voor u verwijdert en uw pand klaar maakt voor de bouwoplevering.

Bouwoplevering naar uw wens met Basiq Group

U kunt bij Basiq Group natuurlijk eenmalig diensten afnemen voor een bouwoplevering. Wij begrijpen echter dat u vaker bouwopleveringen doet. Zodoende kan u ook op oproepbasis bij ons een contract afsluiten, of zelfs structureel diensten afnemen. Bekijk rustig wat Basiq Group allemaal voor uw bouwoplevering(en) kan betekenen en neem vrijblijvend contact op!


Laat ons u helpen

En neem contact met ons op