Anti graffiti coating

Een anti graffiti coating helpt bij het beschermen van uw gebouw. Een veel voorkomend probleem bij bedrijfspanden is namelijk dat er graffiti wordt aangebracht door vandalen. De graffiti zorgt voor veel frustratie, het beschadigd uw pand en de kosten van het verwijderen kunnen hoog zijn. Tegenwoordig bestaan er een goede permanent anti graffiti coating, die het gebouw beschermt tegen graffiti. Ook wanneer u al slachtoffer bent geworden van graffiti kan de coating uitkomst bieden. Daarnaast biedt Basiq Group de service om graffiti te verwijderen. Hoe wij de anti graffiti coating aanbrengen en wat het u kan opleveren leggen wij hier graag verder uit. 

Anti graffiti coating aanbrengen

De anti graffiti coating kan er niet voor zorgen dat er niet meer op uw gebouw wordt gespoten, maar zorgt er wel voor dat de verf zich niet meer aan de muur gaat hechten. Het is door de coating gemakkelijk van de muur te halen en er is nauwelijks tot geen blijvende schade. 

De experts van Basiq Group bekijken eerst de gevel waar de coating op wordt aangebracht. Het verschilt namelijk per ondergrond welke anti graffiti coating gebruikt dient te worden. Vervolgens wordt de gehele muur bewerkt met de coating, die vervolgens in het materiaal trekt om de juiste bescherming te bieden. Zo is uw muur beschermd tegen vandalen en hoeft u geen hoge reinigingskosten meer te betalen. 

De anti graffiti coating wordt vaak aangebracht na het verwijderen van graffiti van een pand. Men is er dan achter gekomen wat voor een problemen en kosten graffiti met zich mee kunnen brengen. Vandaar kiezen gedupeerde er vaak voor om vervolgens een permanent anti graffiti coating aan te laten brengen. Helaas hebben deze mensen al kennis leren maken met de gevolgen van graffiti. Wij adviseren om dit te voorkomen en al voortijdig te kiezen voor het aanbrengen van een anti graffiti coating. Dit voorkomt op lange termijn dat de kosten oplopen. Ook zit u door de coating minder lang met een vervuilde gevel. 

Heeft u geen coating maar wel graffiti op de muur?

Indien u slachtoffer bent geworden van vandalen die uw muur hebben bespoten met graffiti, kan Basiq Group u ook hiermee helpen. Naast dat wij de permanente anti graffiti coating aanbrengen, zijn wij ook ervaren in het verwijderen ervan. Dit doen wij door gebruik te maken van diverse methodes. De methode die wij gebruiken wordt afgestemd op het materiaal waar de graffiti op aan is gebracht. Zo voorkomen wij meer schade. Vervolgens kunnen wij direct een anti graffiti coating aanbrengen. Zo is uw pand beschermd tegen herhaling. 

Neem contact met ons op voor hulp bij graffiti

Wanneer u slachtoffer bent geworden van graffiti of wanneer u zich preventief wil laten beschermen ertegen, helpen wij u graag verder. Zo bieden wij u hulp bij het verwijderen van de graffiti en het aanbrengen van de anti graffiti coating. U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen voor advies of een offerte. 


Laat ons u overtuigen

En neem contact met ons op